Putter det i lommen

Når man som jeg arbejder dagen lang på det der internet, så falder man over rigtig mange spændende ting. Både nyttige og arbejdsrelaterede artikler og interessante artikler og sjove tegninger og meget andet, som der bare ikke er tid til at kigge på lige her og nu. Dem putter jeg i lommen, til senere læsning!

I min browser har jeg en lille bookmarklet til Pocket, og hver gang jeg ser noget interessant, klikker jeg det ned i lommen. Og ja, det er ned i lommen, for som regel læser jeg det på min telefon når jeg har en pause eller lidt ventetid.

Artiklerne bliver lynhurtigt gemt, og hvis jeg opdaterer Pocket på min telefon mens jeg har internetforbindelse, så kan jeg også læse dem når jeg er offline. App'en findes til både android og iPhone/iPad.

Der er flere fordele ved at bruge Pocket fremfor almindelige browser-bookmarks, bl.a. kan artiklerne tagges så jeg kan skelne mellem det der hører til arbejdet og det der absolut ikke gør, men den største er nok at jeg faktisk får læst langt det meste af det jeg gemmer, netop fordi det er tilgængeligt også når jeg ikke sidder ved computeren.